Mötestorget

En viktig del av Stålbyggnadsdagen är Mötestorget där medlemsföretagen kan presentera sin verksamhet och sina produkter.

Stålbyggnadsdagen är ett event som har ett unikt innehåll – intressanta föredrag med den senaste tekniken och aktuella frågor för branschen. Ett Mötestorg mellan medlemsföretag och deltagare där man knyter kontakter och utbyter kunskap med varandra. En viktig och årlig träffpunkt för alla verksamma inom stålbyggnadsbranschen.

Sverige kommer under hösten öppna upp (om inget speciellt inträffar) och i slutet av oktober kan större event som Stålbyggnadsdagen genomföras på ett smittsäkert sätt. På Stålbyggnadsdagen den 28 oktober i Clarion Hotel Sign kommer vi därför som tidigare ha ett Mötestorg där deltagarna och de utställande medlemsföretagen kan träffas och utbyta kunskap med varandra. Det kommer även vara möjligt att delta digitalt på Stålbyggnadsdagen och utställarna kommer därför att synas på Stålbyggnadsdagens strömningsplattform som på det helt digitala eventet 2020.
Ytan på Mötestorget är mindre än tidigare år varför färre utställarplatser är tillgängligt. Det gäller alltså att vara tidigt ute att anmäla sig om man vill ha en plats på årets Mötestorg.


Guldpartner
27000 kr
Som Guldpartner syns ert företag i all marknadsföring inför Stålbyggnadsdagen och får välja utställningsplats i lokalen först. Utställarplatsen är på 3×2 meter.
Som Guldpartner kommer man även kunna sända digitala budskap/filmer till de som deltar digitalt på Stålbyggnadsdagen.
Två deltagare på Stålbyggnadsdagen ingår.
.
Standardutställning17000 kr
En ”vanlig” utställarplats på 3×2 meter att ställa upp skärmar på och där ta emot deltagare under de väl tilltagna kaffe- och lunchpauserna i programmet. Utställarnas logga med länk till webbplatsen kommer att finnas på strömningsplattformen för de digitala deltagarna.
Två deltagare på Stålbyggnadsdagen ingår.

Här anmäler du dig som utställare
Här bokar du hotellrum på Clarion Sign.

SBI kommer ha flexibla avbokningsvillkor vid anmälan som utställare och deltagare pga. rådande läge med covid-19.
Om du har några frågor kring Mötestorget och deltagande som Utställare eller Guldpartne kan du kontakta Lars Hamrebjörk på 070-630 22 17 eller lars@sbi.se


Guldpartners

Nordic Fastening Group
Pretec
SSAB
Stål & Rörmontage

Utställare

BE Group
One Click LCA
Outokumpu
Peikko
Protega
Ruukki Sverige
SSAB GreenCoat
SSAB Rör och Profiler
SSAB Stålpålar
StruSoft
Swebolt
Sweco
Tikkurila
U-nite Fasteners
Ytskyddsakademien