Mötestorget

En viktig del av Stålbyggnadsdagen är Mötestorget där medlemsföretagen kan presenterar sin verksamhet och sina produkter. I år kommer det också att vara en Stålbyggnadsmässa på slutet av dagen för de som vill göra ett kortare besök på Mötestorget.

Under de väl tilltagna pauserna i programmet får du här tillfälle att träffa representanter för dessa företag och skaffa dig information om nya produkter och tjänster inom stålbyggnadsområdet. Vi kommer även ha ”Inspirationsbord” bland utställarna där besökarna kan titta på och prova ett antal produkter som har en intressant koppling till dagens föredrag. Ute på Mötestorget kan du skaffa gamla och nya kontakter i stålbyggnadsbranschen och diskutera gemensamma problem och aktuella branschfrågor. Där kan du hitta nya uppslag till dina kommande projekt och utveckla dina kunskaper i olika stålbyggnadsområden. Under den sista delen av Stålbyggnadsdagen kommer Mötestorget att vara öppen för speciella målgrupper som vi går ut till i en separat marknadsföring. Framför allt riktar det sig mot Arkitekter, Beställare, Entreprenörer och Studenter. Mötestorget blir då en Stålbyggnadsmässa dit man kan komma under en kortare tid och besöka utställarna och få information om stål och stålmaterial i byggande och arkitektur.

Utställare

Utställarplatserna finns som vanligt ute på Mötestorget där man mitt i lokalen kommer att kunna hämta sitt kaffe med dopp och lunchbuffén för att inta det vid ståborden ute bland utställarna. Under resten av pauserna går man sedan runt bland utställarna och de ståbord som står ute bland utställarna. Under eftermiddagskaffepausen kommer Mötestorget att öppnas upp till en Stålbyggnadsmässa dit man kan anmäla sig till ett kortare besök bland utställarna på Mötestorget.

Guldpartners

PreTec
SSAB Green Coat
Stål & Rörmontage
DOT
Halmstads Varmförzinkning

Utställare

SSAB Tubes and Sections
SSAB Steel Piles
Konecranes
U-nite Fasteners
StruSoft
Swebolt
Llentab
EJOT
Tibnor
Nordic Fastening Group
Paroc Panelsystem
Auktorisation för rostskyddsmålning
Lindab
WSP Sverige
Sweco Structures
Tikkurila
Kiwa Inspecta
Stålbyggnadskontroll
BE Group
Eld & Vatten
Trimble Solutions Sweden
Iberobot
AAA Certification
ELU Konsult
Peikko
Ytskyddsakademien
Svetskommissionen
MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund
Plåt & Ventföretagen
SIS – Svenska institutet för standarder
HiFIT Scandinavia
ArcelorMittal
Cowi
Halmstads Varmförzinkning
Svensk Fästelement
Anstar
Nordic Galvanizers