Hitta hit / Streaming

Kom till Stålbyggnadsdagen fysiskt eller besök Stålbyggnadsdagen digitalt.

Hitta hit

Stålbyggnadsdagen hålls i år på Clarion Hotel Sign på Östra Järnvägsgatan 35 i Stockholm.

Boka hotellrum på Clarion Sign

Deltagare på Stålbyggnadsdagen har 10% rabatt på samtliga rumskategorier på Clarion Sign genom bokningskoden ”meet stockholm”. Bokningskoden är giltig ända fram till Stålbyggnadsdagen om det finns lediga rum. Först till kvarn gäller, så boka i tid.

På den här länken bokar du hotelrum: www.nordicchoicehotels.se
I rutan ”Vart vill du resa” så skriver du ”Clarion Hotel Sign”, du väljer sedan vilka datum som du önskar boka och skriver sedan in bokningskoden ”meet stockholm” genom att trycka på texten ”Har du en rabattkod” som man hittar precis under där man fyller i datumen för boendet.

Streaming

Huvudprogram kan också följas digitalt. En länk till strömningen erhålls strax innan Stålbyggnadsdagen och efter att anmälan till dagen är gjord.

På en Stålbyggnadsdagens strömningssida når du det liveströmmade innehållet, program samt annat nyttigt för en lyckad dag. Här ges en beskrivning av hur du når sidan och hur du kan navigera på Stålbyggnadsdagen.

Du får en länk till Stålbyggnadsdagens strömningssida och din unika registreringskod strax innan dagen börjar. När du kommer till sidan loggar du in genom att ange ditt för och efternamn, e-postadress och registreringskoden. Därefter har du personligen tillgång till Stålbyggnadsdagens livestream.