Stålbyggnadspriset 2017 delas ut på Stålbyggnadsdagen

Stålbyggnadsinstitutet delar vart annat år ut Stålbyggnadspriset till ett byggnadsverk där man på ett innovativt, miljömässigt hållbart och arkitektoniskt tilltalande sätt utnyttjat stål i den bärande konstruktionen. Vinnande bidrag kommer att delas ut vid Stålbyggnadsdagen den 26 oktober i Stockholm.

Stålbyggnadspriset 2017

Stålbyggnadsinstitutet delar vart annat år ut Stålbyggnadspriset till ett byggnadsverk där man på ett innovativt, miljömässigt hållbart och arkitektoniskt tilltalande sätt utnyttjat stål i den bärande konstruktionen.
Nomineringen till Stålbyggnadspriset ska se senast måndag 15 maj 2017. Prisutdelningen kommer sedan att ske under Stålbyggnadsdagen den 26 oktober i Stockholmsmässan.

Syftet är att uppmuntra till ett effektivt användande av stål i byggandet och ge upphov till nya idéer och inspirerande lösningar. Stålbyggnadspriset uppmärksammar arkitekter, ingenjörer och företag som utnyttjar stålets egenskaper för att bygga en hållbar framtid.

Stålbyggnadspriset 2017 – och tre specialpriser

Utöver Stålbyggnadspriset 2017 delas det även ut tre Specialpriser för att premiera olika fördelar med stål i byggprojekt.

– Stålbyggnadspriset – Innovation
– Stålbyggnadspriset – Klimat
– Stålbyggnadspriset – Design

11 apr, 2017