Välkommen till Stålbyggnadsdagen!

Här har vi samlat praktisk information för alla er som kommer att besöka Stålbyggnadsdagen på torsdag, seminariet på onsdag och studiebesöket på fredag.

Stålbyggnadsdagen, torsdag 26 oktober

För att hitta till Stålbyggnadsdagen kan du gå in på www.stalbyggnadsdagen.se/hitta-hit/ Här finns även information om du behöver boka hotellrum.

Mötestorget öppnar kl. 08:00 och den första presentationen börjar kl. 08:55.

Du kan fortfarande anmäla dig och dina kollegor!

Till Jubileumsmiddagen på Grand Hôtel kommer det att avgå bussar direkt utanför mässentrén, första avgång är kl. 17:30 sedan avgår fler bussar fram till kl. 18:00.

Seminarium, onsdag 25 oktober

På webben hittar du också information och programmet till onsdagens seminarium om Rostfria konstruktioner. Seminariet som riktar sig till konstruktörer, entreprenörer, beställare och stålbyggare som behöver komplettera sina kunskaper. I deltagaravgiften ingår fika och en enklare middag direkt efter samt vår nyligen uppdaterade handbok Dimensionering av konstruktioner i rostfritt stål.

PS! Ett fåtal platser finns fortfarande att boka.

 Studiebesök, fredag 27 oktober

Samling kl. 08:45 utanför tunnelbanestationen Slussen, Ryssgården. Har du tillgång till skyddsskor, ta gärna med sådana. I studiebesöket ingår lunch på Gondolen och vi beräknar att studiebesöket är klart kl. 14:45.

PS! Ett fåtal platser finns fortfarande att boka.

 

Välkomna!

Björn, Lars, Anton och Asta

23 okt, 2017