Mötestorget

En viktig del av Stålbyggnadsdagen är Mötestorget där medlemsföretagen kan presenterar sin verksamhet och sina produkter.

Under de väl tilltagna pauserna i programmet får du här tillfälle att träffa representanter för dessa företag och skaffa dig information om nya produkter och tjänster inom stålbyggnadsområdet. Vi kommer även ha ”Inspirationsbord” bland utställarna där besökarna kan titta på och prova ett antal produkter som har en intressant koppling till dagens föredrag. Ute på Mötestorget kan du skaffa gamla och nya kontakter i stålbyggnadsbranschen och diskutera gemensamma problem och aktuella branschfrågor. Där kan du hitta nya uppslag till dina kommande projekt och utveckla dina kunskaper i olika stålbyggnadsområden.

”Labbhörnan”

Du kommer liksom under 2015 även i år att kunna prova att svetsa i ”Labbhörnan” och delta i flera intressanta aktiviteter. Ytterligare information kommer i augusti.

Utställare

Utställarplatserna finns som vanligt ute på Mötestorget där man mitt i lokalen kommer att kunna hämta sitt kaffe med dopp och mat-tallriken. Under resten av pauserna tillbringar man sedan vid de ståbord som står ute bland utställarna.
Framöver kommer du även kunna se hur mötestorget kommer att se ut under Stålbyggnadsdagen och vilka utställare som hittills har anmält sig. Har ditt företag ännu inte anmält sig som utställare på Mötestorget kan du gå in och anmäla dig här. För att vara utställare på Mötestorget måste företaget vara medlem i SBI.

Medlemsföretag att besöka på Mötestorget.

Alucrom
Richard Steen
WSP
Ejot & Avdel
SSAB
StruSoft
BE Group
PreTec
Dekra
Tibnor
Trimble Sotfware
JIWE
Swebolt
Nordic Fastening
Svetsansvarig
Tikkurila
Nordic Galvanizers
Lecor
Peikko
Gyproc
Unite Fasteners
ArcelorMittal Construction
Paroc Panel System
Plannja / Ruukki
Nordcert
Lindab
Stål & Rörmontage
Kontrollbolaget
Cowi
Sweco Structures
A3 Cert
Inspecta

Klicka här för större ritning och nedladdning!
utstallare_16